20140717225624842577

Farat e lulediellit, dhe të mirat e tyre


Farat e lulediellit janë ndoshta më të njohura nga të gjitha faratushqimore,ato mund të hahen të papërpunuara, të pjekura ose përdoren për shije të ndryshme gatimesh. Pavarësisht nga kjo, shumë njerëz janë të panjohur me të mirat e të ngrënit faraluledielli. Shkurtimisht po japim vetitë e tyre të cilat janë njëburim i fuqishëm e i […]


20140714110401856577

Hani mollë para ushqimit!


Studimet kanë treguar që njerëzit, të cilët rregullisht hanë mollë para ushqimit dukshëm më lehtë e mbajnë peshën, por edhe dobësohen. Pa dallim nëse zgjidhni mollë jeshile, të kuqe ose të verdhë, trupi juaj do të jetë mirënjohës për çdo kafshatë që do hani. Në një studim të bërë me studentë, të cilët nuk mbanin […]


Keshilla Bujqesore

Keshilla Bujqesore